Dagens Tarotkort - Styrka!

Dagens Tarotkort blev:
 
Styrkan: Nr 8 i Tarotkortleken!
 
 
 (den vackra bilden ovan är från Luis Royo - The Labyrinth Tarot)
 

Allmänt:

Styrka pekar på vikten av sinnet över materian och påminner dig om att fokusera på vad du vill snarare än vad du inte vill ha i ditt liv. Dess viktigaste punkt är att du har förmågan att utnyttja dina tankar och att använda dem för ditt och alla andras högsta goda. Inte nog med att du har förmågan; Du har ansvaret. Så erövra din rädsla, kontrollera dina impulser och förlora aldrig tålamodet med dig själv eller vad du gör.Det är nu viktigt för dig att få tid att meditera och begrunda samt spendera lite tid ensam även om du är i en engagerad relation och har 8 barn! Låt inte dig själv att tillbringa din tid i oro och rädsla. Yttre ting kommer att gå bra, men vilken som är den mest avgörande betydelsen är att du håller huvudet rakt.

 

Arbete: 

Arbetet ska gå bra. Om du letar efter arbete vet att du har tillräckliga medel och talangen för att hitta det. Om du redan är anställd och det finns utrymme för rörlighet uppåt, tveka inte att förhandla om vad du är värd. Du kanske blir förvånad över det positiva mottagandet du får. Om det inte finns utrymme för en upphöjd position eller befordran där du är nu, överväg allvarligt om du ska att hitta något annat där det finns denna möjlighet eller fundera på vad det skulle kosta för dig att på egen hand slå ut affärsmässigt. Du kan ha fler alternativ än du vanligtvis tror är möjligt.

 

Kärlek:

Kärlek bör gå mycket bra om du engagerad, är detta mycket sannolikt en stark relation som är ömsesidigt stödjande och nyttjande. Om du letar efter någon, är detta mycket bättre, än genomsnittliga tiden, att möta nya människor. Du bör vara i en självsäker fas, så ut och mingla. Du kanske blir mycket positivt överraskad av hur saker och ting fungerar idag. Det är inte så svårt som du tror, din lycka blir din om du har styrkan!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

völvans.blogg.se

Människan har alltid känt ett behov av att få veta vad som väntar i deras framtid. Universums oändlighet har alltid fascinerat oss. Spådomar i Tarotkort, Runor och Numerologi. Jag har hjälpt många människor under alla dessa år som jag har spått deras framtid, dåtid eller det de inte vet.

RSS 2.0