Mitt Livs tal 3! (Numerologi)

Så här kan en Numerologi läsning se ut:

 

Denna är gjord för mig själv 

(Jag visar dig endast mitt livstal som är det viktigaste talet i numerologin)

 

Mitt livstal är 3:

 

Detta representerar den väg du ska ta genom livet och de talanger och färdigheter du måste göra för att din resa ska bli givande.

Du är kreativ och bekväm med dig själv. Du kommer att närma dig livet med en bottenlös brunn av optimism. Din fantasi kommer att inspirera dig att skapa och kommer även att inspirera andra.

 

Står för kreativ energi. Du vill kommunicera och har alltid en öppen dialog med de flesta av dina vänner och andra som vill delta. Du är konstnärligt lagd i någon form och behöver ständigt uttrycka dig, i ord eller konst.

 

Du har lätt för att förstå din omgivning och har därför många vänner, du kan verkligen leva dig in i andras situationer, sorg, glädje. Din optimistiska syn gör dig charmiga och omtänksam i andra människors ögon, de flesta vill aldrig förlora dig som vän, utan värnar om din vänskap i det oändliga. 

 

Du är trofast mot dina vänner och kan bli sentimental och gnällig och vill gärna blanda dig i deras liv men inte på ett störande sätt utan på ett välmenande sätt, detta uppskattas inte alltid av andra. Du har lätt för att överdriva om du inte kan använda din kreativa sida men du kan också i ärlighetens namn vara kritisk och lat, men det är du värd, du gör så mycket för andra och bär på så mycket av andras bekymmer. 

 

Du kan ofta struntar i att lyssna på din inre röst som vill ha kommunikation.

 

Du är en bra kommunikatör som trivs med möte med nya människor att få lära känna andras kulturer, få en liten inblick i deras liv, det tycker du bara ger dig mer rikedom i ditt intuitiva arkiv. Du är mycket snabbtänkt och rolig och ibland även riktig party skämtare som håller låda inför alla för deras uppmärksamhet. 

 

Du säger alltid det du menar och vad du tänker, du tror på ärlighet när det gäller att tala sanningar och bryr dig ofta inte vad andra tycker. Du vill bara väl så ofta bryr sig inte de som råkar ut för dina ord eller tankar.

Du är bra på att inspirera och uppmuntra andra, men är inte alltid lika snälla mot dig själv, kanske dags att bli det!

 

Treans färg är lila

 

  • Bästa tiden: Mars och December
  • Bästa dagar i månaderna:  3, 12, 21 och 30
  • Bästa dag: Onsdag
  • Turtalen är: 3, 12, 21, 39, 48, 57, 66, 75, 84, 93 och 102

 

 

Detta var en förkortad version av Livs talet 3. I en numerologi läsning, så blir det mycket mycket mer text och siffror.

völvans.blogg.se

Människan har alltid känt ett behov av att få veta vad som väntar i deras framtid. Universums oändlighet har alltid fascinerat oss. Spådomar i Tarotkort, Runor och Numerologi. Jag har hjälpt många människor under alla dessa år som jag har spått deras framtid, dåtid eller det de inte vet.

RSS 2.0